top of page
  • Foto van schrijverKenzo Vermeesch

Mooie interclubprestaties in week 3


Afgelopen zaterdag wisten de jongens van onze U11 ploeg te winnen tegen de ploeg van de Blue Lions Tervuren. Beide enkels werden gewonnen door Robin & Georges. In de dubbel moesten Theo & Thomas nipt de duimen leggen voor de tegenpartij na een felbevochten match. Het werd 2-1 voor De Jonge Wingerd!


Op woensdag traden al onze U13 ploegen. Thuis speelden de A ploeg nogmaals tegen de Blue Lions. De Jonge Wingerd bleek te sterk en won de ontmoeting vlot met 3-0 en zonder setverlies.


Onze C ploeg moest het opnemen tegen de sterke ploeg van onze buren te Panorama. Een spannende openingsmatch ten voordele van Panorama (3/6 - 7/6 (4) - 6/1) tekende de rest van de ontmoeting. Panorama won van het vechtende Jonge Wingerd met 3-0.


In Drogenbos was de spanning te snijden tijdens de beide enkels gedurende de hele ontmoeting. Liam wist te winnen met 4/6 - 6/2 - 6/4. Ook Mirko kon de tweede enkel binnenhalen met 7/6 (4) - 6/3. Liam & Noah wisten nadien nog de kers op de taart te zetten een winst in de dubbel.
49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page